5

За нас

9

За нас

Ние сме съсредоточени върху предоставянето на висококачествени правни решения и ненадмината клиентска грижа. С богат опит и ентусиазъм, нашите сертифицирани адвокати  в София и страната се стремят да защитават вашите интереси и да ви предоставят ефективни решения за всяка правна ситуация. Доверете се на нашето професионално знание, прозрачност и лоялност - вашата успех и удовлетворение са нашата визия и приоритет. Разполагаме с офиси в град София, град Варна, град Пловдив, град Благоевград, град Стара Загора и град Бургас.Основни области на специализация на адвокат Светозар Арнаудов и неговият екип са вещно право (делби и придобиване на имоти), спорове по договори за собственост, търговско право, производство по несъстоятелност на фирми, семейно право, наследствено право, трудово право, данъчно право, търговско право, облигационно право, административно право, наказателно право, изпълнителен процес, дела по Закона за защита от домашното насилие. Дела по Закона за отговорността на държавата и общините за вреди, дела на военнослужещи, свързани със Закона за отбраната и въоръжените сили на Република България и Правилника за неговото прилагане (полагане на извънреден труд, уволнение и други).

Свържете се с нас

Нашата история

Историята на нашата адвокатска кантора започва преди много години, основана в град София с вдъхновение и стремеж към предоставяне на отлични правни услуги. Основана с мисията да помагаме на клиентите си в търсенето и реализирането на правната си защита, ние се разрастваме с опит и доверие. С гъвкавост и отдаденост, превърнахме предизвикателствата на клиентите си в наши собствени, като съчетаваме експертиза и иновации, за да гарантираме успешни резултати. Нашата история продължава с устрем към професионализъм и предоставяне на ненадминато качество на правните услуги.

- Иван Цветков

Защо да изберете нас

Ключ към успеха

По казусите на нашите клиенти обикновено работят най-малко двама адвокати, като това не оскъпява допълнително нашите услуги.

 Това се прави с цел извършване на пълен и всеобхватен анализ, прилагане на нашия опит и съдебна практика за максимална защита на правата и интересите на нашите клиенти.

Изборът на нашата адвокатска кантора в София е ключът към успеха на вашето правно представителство.

Екип от адвокати

Съчетаваме богат опит, надеждност и индивидуален подход, за да осигурим най-добрите правни решения за нашите клиенти.На ежеседмични съвещания или при необходимост и по-често, казусите на нашите клиенти се поставят за разглеждане от повече адвокати на дружеството, като всеки един от тях дава своето мнение и препоръки към водещия адвокат по делото (казуса).

Професионализъм

Нашата прецизна и професионална работа гарантира вашата сигурност и спокойствие през целия правен процес. Информираме нашите клиенти за развитието на техния казус, като предоставяме подробна информация за хода на делото.

Нека статистиката говори за нас

1+
Адвокати
1+
Адвокатски опит
1+
Приключили дела
1+
Консултации

Отзиви

Адвокатската кантора предлага висококвалифицирани правни услуги с богат опит в различни правни области. Техните адвокати имат дългогодишен опит и специализирани знания, което гарантира на клиентите точност и качество на обслужване.

testimonial1
Силвия Ненчева
Клиент

Адвокатите се стремят да разберат уникалните нужди и цели на всеки клиент. Със съсредоточаването си върху индивидуалния случай, кантората създава персонализирани стратегии и решения, които максимално удовлетворяват интересите на клиента.

testimonial2
Стефан ПетровКлиент

Кантората в София се отличава с прозрачни комуникации и честност във всички свои действия. Информираха ме изчерпателно за възможните рискове и последствия на различните правни стъпки, което ми помогна да се избегнат нежелани сюрпризи по време на процеса. Тази откритост гради доверие и увереност между кантората и клиентите и допринася за дългосрочни успешни взаимоотношения.

testimonial3
Жана МилеваКлиент