Услуги

Нашите услуги

Правни консултации

Нашите опитни адвокати в София са на разположение, за да предоставят професионални правни консултации и съвети, насочени към намиране на правилните решения за всяка ситуация.

Представителство по дела

Ние предоставяме процесуално представителство пред съд, прокуратура, следствие, полиция и общински служби. С нас ще бъдете защитени в максимална степен.

Защита на пострадали

Нашата адвокатска кантора в София предлага защита на пострадали при ПТП и трудова злополука, в цяла България. Имаме над 35 години опит в застрахователното право, като с нас получавате най-високи обезщетения.

Сфери на дейност

1. Търговско право

Нашите опитни адвокати в София са на разположение, за да предоставят професионални правни консултации и съвети, насочени към намиране на оптимални решения за всяка правна ситуация.

4. Изготвяне на договори

Нашите експерти могат да ви помогнат да изготвите договори, които са юридически коректни и защитават вашите права и интереси.

2. Имотно право и сделки

Ние предоставяме надеждни правни услуги, в град София и страната свързани с имоти, включително прехвърляне на собственост, разрешаване на спорове и правни консултации.

5. Търговски регистрации

Нашите адвокати от София извършват търговски регистрации, заличаване на дружества, несъстоятелност и ликвидация на дружества, промяна в обстоятелствата на търговски дружества и вписване.

3. Наказателни адвокати 

Нашите адвокати са опитни в защитата на правата на обвиняеми, осигурявайки силна правна защита и представителство по наказателни дела. Ангажираме се със наказателни случаи в цяла България.

6. Данъчно и финансово право

Нашите специалисти са подготвени да ви подкрепят в решаването на данъчни въпроси и предлагат професионално консултиране за корпоративни структури и търговски дружества.

Нашата история

С гордост представяме нашата утвърдена адвокатска кантора, в град София, със солиден опит над 58 години. Ние се отличаваме с непрекъснато стремеж към професионалност, интегритет и успешни резултати за нашите клиенти. С дългогодишни връзки и доверие, продължаваме да бъдем предпочитан избор за всеки, който има нужда от надеждни правни услуги.Със силно привързаност към професионализъм и индивидуален подход към всеки клиент, ние сме изградили стабилни взаимоотношения и постигнали впечатляващи резултати. Доверете се на нас за надеждна и ефективна правна подкрепа във всяко време на вашите правни предизвикателства.

- Сара Дечева

Защо да изберете нас

35 години в адвокатурата

Нашата адвокатска кантора в София предоставя безупречно правно обслужване, гарантиращо на клиентите пълно удовлетворение и успех в техните правни дела.

Бързина в работата

С нашата кантора клиентите получават бърз и отзивчив отговор на своите правни въпроси, което гарантира увереност и спокойствие през целия процес.

Опит в правото

Опитните и компетентни адвокати на нашата кантора осигуряват индивидуален подход към всеки клиент, решавайки техните правни проблеми със стратегии, персонализирани специално за тях.

Нека статистиката говори за нас

1+
Опитни адвокати
1+
Години адвокати
1+
Приключили дела
1+
Консултации

Какво мислят клиентите ни за нас

Адвокатската кантора в София предлага висококвалифицирани правни услуги с богат опит в различни правни области. Техните адвокати имат дългогодишен опит и специализирани знания, което гарантира на клиентите точност и качество на обслужване.

testimonial1
Силвия Ненчева Клиент

Адвокатите се стремят да разберат уникалните нужди и цели на всеки клиент. Със съсредоточаването си върху индивидуалния случай, кантората създава персонализирани стратегии и решения, които максимално удовлетворяват интересите на клиента.

testimonial2
Стефан Петров Клиент

Кантората се отличава с прозрачни комуникации и честност във всички свои действия. Информираха ме изчерпателно за възможните рискове и последствия на различните правни стъпки, което ми помогна да се избегнат нежелани сюрпризи по време на процеса. Тази откритост гради доверие и увереност между кантората и клиентите и допринася за дългосрочни успешни взаимоотношения.

testimonial3
Жана Милева Клиент